Hur lang tid kommer det att ta innan sjalv far min forsta dejt?

Hur lang tid kommer det att ta innan sjalv far min forsta dejt?

Alska en dejtingsida vars slogan ar “namnet sager allt” och vi skulle inte klara av skildra denna sida kungen ett battre metod an just sa! Denna sida koper ifall en sak och i princip en enda faktum. Det ar en sida pro folk som vill, just som namnet anser – ligga. Nu anser de sjalvklart ej enbart att alska gallande soffan, utan vi snackar tveklost om romantiska datum. Rena sadana. Att fixa ett ligg pa denna sida bor alltsa inte vara sa svart. Registreringen ar gratis och ger access till grundfunktioner och pro de som ar seriosa med att finn ett ligg finns ett premiummedlemskap som erbjuder mer funktionalitet.

Vi ville naturligtvis utprova placerad pro att kika hur spartanskt det var att finn nagon att ligga med dar. Och resultatet? Las framat i denna recension for att atnjuta reda pa det och se hur det gick! Hur enkelt ar det egentligen att finn ett ligg gallande placerad?

  • Beaktande attraktiva kvinnor i allihopa aldrar
  • Konsument runt ifall i Sverige
  • Massa kvinnor som riktig enbart ar ute efter att placerad
  • Posta meddelanden for att chatta med andra medlemmar
  • Avsanda “isbrytare” som hjalper dig att bracka isen med andra medlemmar
  • Sok och bli matchad med andra medlemmar avhangig gallande era preferenser

Det arme ar tillracklig en fran de sidorna det bor klara av skrida snabbast gallande. Varfor? Jo, just darfor namnet. Flera andra dejtingsidor pa natet inneha generiska namn som enbart handlar om generell dejting, eller enkom vagt antyder att det skulle kunna shoppa om nagot mer intimt. Men i och med att den har sidan minsann gar ut med det rakt fran start, med namnet placerad, sa rader det ju inga tvivel om vad det handlar om.

Sidan ar forut just folk som vill hitta nagon att alska med. Sa dessutom tjejerna som ar pa den arme sidan ar med gallande det och kommer namligen inte att bli fornarmade om du uttrycker att du ar ute efter ett ligg. Det ar givetvis att det finns en del tjejer dar som beredvilligt vill finn en partner att ha langvariga intima forbindelser med och nog ej bara ett ligg, men da far man akta det och leta vidare. Det finns en oskadd uppsjo av tjejer kungen den sidan som ar mer an villiga att bara traffas for ett engangsligg, sa det ar bara att kugga pa sa hittar du nagon likasinnad.

Va ar framgangskvoten gallande placerad?

Ligga riktar sig framforallt till tjejer och killar som vill alska. Vi ville undersoka detta en aning mer vetenskapligt och fa reda gallande hur gall framgangskvoten kungen ligga verkligen var. Hur enkelt det var att ringa kontakt och darmed att finn nagon att placerad med. I vart test skickade vi par annorlunda meddelanden, och har nedan foljer resultaten:

Testmeddelande 2: “Hej, sjalv vill enkom placerad lite granna. I uppsyn koj med dig under tacket. Baksida av underben anser du? Ar du gallande?”

Vi behovde inte vanta sarskilt lange innan vi fick se resultatet fran vart test och det skulle komma att presentera sig att bli en formidabel framgang! Vart att protokollfora varenda att ju mer klara vi varje med baksida av underben vi ville, desto hogre blev gensvaret fran tjejerna!

Det som far den arme dejtingsidan att bege ut en aning fran dess konkurrenter ar just namnet som gor det mojligt forut medlemt en funktion kungen sidan dar man kan anpassa sig mot andra medlemma preferenser, som t.ex. om man gillar en aning mer aventyr sa som att binda varandra, gruppaktiviteter eller enbart ar ute efter nagot online. Detta underlattar att finn en partner som man passar ihop med rent intimt.

Vilka typer av kvinnor kan sjalv vanta mej att finn dar?

Vi skulle knysta att kvinnorna gallande den har sidan ar som samhallet i ovrigt – de kommer i allihopa aldrar och utseenden. Det som allihopa kvinnor pa den arme sidan har gemensamt (och som far dem att dela sig at fran kvinnor kungen andra dejtingsidor) ar att kvinnorna har ar mer promiskuosa och vidga pro engangsdejter. Ifall du tycker om kvinnor som ar en aning lattare att ringa i slaf sa kommer du tillrackligt uppskatta den arme sidan.

Hur forvissad ar uppsyn data? Ar jag anonym?

Ligga. lagger stort fokus kungen sakerhet och egen integritet. Detta pa grund av sidans “kansliga natur”. En valformulerad enda Libanon-damer och otvetydig sekretesspolicy finns kungen plats och ingen av din information delas med tredje part. GDPR atfoljs enligt lag och sakerhetsatgarder tas for att anordna din data forvissad. Uppgraderar du till ett premiummedlemskap sa visas heller ej webbsidans namn kungen ditt kontoutdrag.

Ar Ligga en gott framstaende plattform?

Massa nog tror att alska har kasst rykte ifall sig pa grund av att de ar sa vidga med just korta, intima forbindelser. Men trots detta inneha denna sida verkligen lyckats gnida kungen sitt rykte och har eftersom lyckats bli en erkand och respekterad plattform bland dejtingsidor. Detta beror nog kungen en generellt mer offentlig uppenbarelse i samhallet kungen att alska, i synnerhet bland yngre nastkommande generationer, som ser det som helt naturligt att hitta en partner och lagga ut avta nakenbilder pa natet. Sa, givetvis, alska ar en bra valaktad estrad.

Vilka funktioner ar gratis?

Att uppfatta sig gallande Ligga ar helt gratis. Efter in registrering tas du pa rak arm till din profilsida dar du har tillfalle att skapa en grundlig profil (rekommenderas!). Otaliga fran sajtens grundfunktioner ar gratis som t.ex:

Att begagna sidans sok och matchningsfunktion ar gratis och att kika bildgallerier ar tillika det gratis. (Detta ar ibland en lycka forut ogat och det ar gladjande att se hur vissa tjejer bjuder sa pa sig sjalva. Tvingas traffa! Se om du hittar nagon pro dig.

  • 1-manads (99,99kr/per manad)
  • 3-manaders (83,33kr/per manad)
  • 6-manaders (66,66kr/per manad)