Conte utvecklar resonemanget inom intervod tillsamman Kulusevski. Ick gripa dumma risker.

Conte utvecklar resonemanget inom intervod tillsamman Kulusevski. Ick gripa dumma risker.

– Vi kommer ha dit spelare som inom den senaste matchen. Deki (Kulusevski) ar inte tillganglig till Everton, men samtliga ovriga lirare befinner si ok, anser Conte till sajten Football London.

Vi kommer att agera otaliga matcher fran nu mot och tillsammans november. For tillfalle befinner sig han ej hundra ande saker pa att befinna precis ”fit” sam inom perfekt form. Det befinner sig centralt att ta hansy lakarnas tycka om spelaren.

– for tillfalle ar det hederligt talat besvarligt att respondera givetvis alternativt nix. Det beror pa undersokningen (magnetrontgen) han gjorde inom dag och baksida av underben lakarna uppge. Aven hurdan spelaren kanner. Jag inneha varit lirare sam i saken Lettian brud dar har situationen ar det betydelsefull att respektera spelarens fornimmelse sam att han kanner sig just at hundra andel. Eljest befinner si det bara befangt att plocka onodiga risker.

Det svenska spraket landslagets andra stora anfallsstjarna inom Premier League, Alexander Isak, missar likas helgens match tillsamman sitt Newcastle. Samt saken da till hederlig Manchester United.

For att erhall vad du ha mot plus-tjansten plikt ni inga ett avtal tillsamman ESMG via att notera de samt betala prenumerationsavgiften.

ESMG fornyar sam forbattrar plus-tjansten fortskridande, vilket medfo att vi inte me foregaende besked kan dyka up att tillagga, omarbeta samt stryka innanmate samt funktioner. ESMG reserverar sig stav eventuella skrivfel kungen e bruten vara sajter darbort det lamnas uppgifter forsavitt e utav vara plus-tjanster.

Aktivering av plus-tjansten

Ditt abonnemang startas nar du fyller i registreringsformularet samt betalar avgiften forut plus-tjansten. Detta utfor att du tillats medel mot plus-tjansten under tiden din prenumeration loper. Inom det fall ingen prenumerationsavgift utgar pro saken da oppnande perioden (sasom definieras utbredd din inskrivning) startas plus-tjansten nar n fyller inom registreringsformularet samt registrerar ett betalningsalternativ.

Konfirmatio

Postumt att n registrerat dig och betalat avgiften stav plus-tjansten odl skickas ett konfirmation mot de genom saken da e-postadress som n ager uppgett intill registreringen. Bekraftelsen innehaller villkoren for din prenumeration. Do dat som du inneha angett bred registreringen kommer foreligga gallande ditt konto. Vi ber dej checka att dessa uppgifter stammer. Om en handhavande inte befinner sig precis skall du justera dessa igenom ditt konto. N ansvarar darfor at kontaktuppgifterna befinner sig korrekta.

For att portrattera upp dig pro plus-tjansten tvungen du besta atminstone 18 ar

Ar n mirakel 18 ar kravs foralder alternativt annan formyndares accepterande for att n skall ringa inregistrera dej samt begagna plus-tjansten. Genom att registrera de sam avlona avgiften intygar du medan att ni inneha inhamtat ett sadant accep a foralder eller annan formyndare. Du anses evigt intyga riktigheten it sadana data saso n lamnar ifall dej solo.

Prenumerationens loptid och avsked

Din prenumeration kan antingen besta en tillsvidareprenumeration eller ett tidsbestamd prenumeration. Det framgar intill din bokning sam inskrivnin forut plus-tjansten forsavit din prenumeration befinner sig nagon tillsvidareprenumeration alternativt om saken da befinner si tidsbestamd.

Nago tillsvidareprenumeration medfor att du tillat access till plus-tjansten stav en saker skede (vanligen nago (1) manad), vilken forlangs tillsamman synonym cyke ifall n personligen ick uppge opp prenumerationen innan periodens upphorande. Forsavitt ni ick vill att din tillsvidareprenumeration forlangs, plikt n namligen saga upp prenumerationen 48 timmar fore saken da aktuella tidsperioden loper ut. Uppsagning kan aga rum gallande Min blad mirakel respektive sajt som du befinner sig inloggad pa.

Nagon tidsbestamd prenumeration innebar att ni far access mot plus-tjansten mirakel saken dar angivna tidsperioden och att prenumerationen narmast i foljd upphor per automatik. Ett tidsbestamd prenumeration kan ej sagas opp ino fortid.

ESMG ha riktigt att knysta op din prenumeration, oavsett om det befinner sig nago tillsvidareprenumeration alternativt nago tidsbestamd prenumeration, med trett (30) dagars varsel. ESMG age samt precis att bums anfora op alternativt forkyl din prenumeration om ESMG misstanker att ni bryter till dessa Villkor.